Το Λιβάδι είναι ο μεγαλύτερος οικισμός του νησιού και το μοναδικό λιμάνι της Σερίφου. Βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, σε ένα κόλπο προστατευόμενο από τα μελτέμια. Έχει καλό μόλο πρόσδεσης για τα πλοία με κάθε καιρό και τουριστικό καταφύγιο για τα σκάφη. Ο τόπος είναι ευλογημένος με νερό γεγονός σπάνιο για τα νησιά μας.

Στο Λιβάδι βρίσκονται τα περισσότερα καταλύματα του νησιού και γενικότερα αποτελεί το τουριστικό κέντρο. Υπάρχει Τράπεζα  , Ταχυδρομείο, Βενζινάδικο, Φαρμακείο, Λιμενικός  και Αστυνομικός Σταθμός και Γραφείο πληροφοριών για τους επισκέπτες του νησιού, τουριστικά γραφεία και φυσικά πολλά καταστήματα.

Το Λιβάδι διαθέτει την μεγαλύτερη παραλία του νησιού τον Αυλόμωνα.

Από το Λιβάδι ξεκινούν και τα λεωφορεία για να επισκεφθεί κανείς τις παραλίες του νησιού, τα γραφικά χωριά μας , το ιστορικό καστρομονάστηρο  των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, τον Άσπρο Πύργο, το Μεγάλο Λιβάδι με την πλούσια μεταλλευτική  ιστορία και τα απομεινάρια της που δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Από το Λιβάδι βλέπει κανείς την ομορφότερη Χώρα των Κυκλάδων, με τα γραφικά καλντερίμια, και τα ολόλευκα κυκλαδίτικα σπίτια.

Παροχές-Διευκολύνσεις

Ηλεκτροφωτισμός

Αυτόματοι πωλητές νερού

Αυτόματοι πωλητές ρεύματος

W.C.

Υπολογισμός τέλους ελλιμενισμού

Υπολογίστε το ημερήσιο κόστος ελλιμενισμού με πρυμνοδέτηση του σκάφους. Επιλέξτε την κατηγορία που ανήκει το σκάφος και εισάγετε το μήκος του σε μέτρα. Στη συνέχεια επιλέξτε 'Υπολογισμός'
/ ανά ημέρα
/ ανά ημέρα