Ένταξη έργων

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, συμμετέχοντας στην διεκδίκηση έργων που επιχορηγούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κατόρθωσε την ένταξη δύο σημαντικών έργων για το νησί της Σύρου.

 

  1. «Βελτίωση προβλήτας ανεφοδιασμού και δρόμου πρόσβασης στην περιοχή «ΜΕΤΚΑ» λιμένος Ερμούπολης Σύρου».

Πρόκειται για την υποβαθμισμένη περιοχή πίσω από το Α.Κ.Δ.Ε., η οποία πλέον αναβαθμίζεται, βελτιώνονται  οι λιμενικές εγκαταστάσεις και αποκαθιστάται η επικοινωνία μεταξύ των δύο χώρων στάθμευσης Μαρινόπουλου-Κλειστού Γυμναστηρίου.

 

  1. «Ανάπλαση προβλήτας Φοίνικα»

Πρόκειται για τη προβλήτα του Φοίνικα έναντι των καταστημάτων στη παραλία, που φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης των κατοίκων και των επισκεπτών, δημιουργώντας ένα χώρο συνάντησης μια πλατεία που λείπει, ένα έργο που εξωραΐζει και αναβαθμίζει ολόκληρη την περιοχή και  χρόνια τώρα αποτελούσε επιθυμία των κατοίκων της.

 

Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, αυτές οι επιτυχίες γίνονται ακόμη σημαντικότερες. Με υπομονή, επιμονή, σωστό σχεδιασμό και εμπιστοσύνη, αποκλείοντας και κλείνοντας τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα για το νησί μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για την επίτευξη της χρηματοδότησης των παραπάνω έργων και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κατοίκους του Φοίνικα για την υπομονή και εμπιστοσύνη που έδειξαν στη Δημοτική αρχή.