Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, ώρα 18.00

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του τουρισμού και του επαναπροσδιορισμού των προϋποθέσεων της τουριστικής ανάπτυξης και ειδικότερα της κρουαζιέρας διεθνώς, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου και η Κυκλαδική Εταιρεία Ανάπτυξης (ΚΕΤΑΝ) του Επιμελητηρίου Κυκλάδων καλούν κάθε ενδιαφερόμενο, που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο του τουρισμού, σε συνάντηση εργασίας που διοργανώνεται με στόχο την ανάδειξη της Σύρου σε έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό, που είναι πλέον βασική προϋπόθεση για να ενταχθεί στον χάρτη της κρουαζιέρας και του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε για τα νέα δεδομένα, αφού στόχος της εκδήλωσης είναι να προκύψει ένας οδικός χάρτης ενεργειών για τη σωστή επανεκκίνηση της διεθνούς κρουαζιέρας και του τουρισμού!

Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την παρουσία εκπροσώπων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων συλλογικών φορέων, δημοσιογράφων.

Χαιρετισμός της εκδήλωσης

Νίκος Λειβαδάρας, Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.

Κεντρικοί Ομιλητές

Κανδιώ Μαραγκού, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου.

Γιάννης Ρούσσος, Πρόεδρος της ΚΕΤΑΝ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Μαρία Δεληγιάννη, Διευθύντρια για την Ανατολική Μεσόγειο της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA).

Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος, Πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Χρήστος Νικολαΐδης, Εμπειρογνώμονας, Σύμβουλος ανάπτυξης διεθνούς κρουαζιέρας.

Στη συνάντηση θα συμμετέχει και η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο συνημμένο έντυπο.Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση στον σύνδεσμο https://forms.gle/iBbMft53gu6kmi537 προκειμένου να σας αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβετε μέρος στη συνάντηση εργασίας.

Δήλωση συμμετοχής έως την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, ώρα 15.00

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: κα Μαρία Αντωνίου, τηλ. 22810 82346, εσωτ. 104, e-mail: support_webex@cycladescc.gr